Palvelemme vaativia asiakkaita

Palvelemme teollisuusyrityksiä, seurakuntia sekä kaupunkeja ja kuntia - asiakkaita, joilla on suuret määrät dokumentteja. Kokenut ja osaava henkilöstö toteuttaa saamamme toimeksiannot asiantuntevasti ja laadukkaasti sovitussa aikataulussa.

Haluamme palvella asiakkaitamme huolella ja täsmällisesti tavoitteenamme tyytyväinen asiakas ja pitkä yhteistyösuhde.

Tarkka laatukontrolli

Nykyaikainen tekniikka ja jatkuva sisäinen laaduntarkkailu kaikissa tallennusprosessin eri työvaiheissa varmistaa virheettömät, ISO- ja SFS-standardien mukaiset mikrofilmit.

Yrityksen ulkopuolista laadunvalvontaa suorittavat Talle Ry:n laatutyöryhmä ja VTT:n kemianlaboratorio. Oulun Mikropiste on Talle ry:n laatupiirin jäsen.

Tietosuoja on kaikkien etu

Kaikessa aineiston käsittelyssä noudatetaan korkeimpia turvallisuusstandardeja. Henkilökuntamme on sitoutunut salassapito- ja vaitiolovelvollisuuteen, joten haltuumme uskottu aineisto pysyy ehdottomasti salassa ulkopuolisilta. Tuotantotilamme on suojattu murto- ja palohälyttimillä.

Ympäristöstä huolehtiminen

Kaikki työprosesseissa syntynyt ja käsitelty oheismateriaali (filmikotelot, filmien suojapussit, ym.) toimitetaan kierrätettäväksi. Käyttämämme kehitteet ja kiinnitteet ovat Staude Foto Chemie -yhtiön luontoystävällisiä kemikaaleja, jotka toimitetaan käytön jälkeen asianmukaisella tavalla jätteenkäsittelyyn.